search
menu
person

Инструкция по оформлению приказов утвержденная мзо украины

Наш МВА-партнер.
ПРО ЗАТВЕРДЖЕННЯ ФОРМ ПЕРВИННОЇ ОБЛІКОВОЇ ДОКУМЕНТАЦІЇ ТА ІНСТРУКЦІЙ ЩОДО ЇХ ЗАПОВНЕННЯ, ЩО ВИКОРИСТОВУЮТЬСЯ У ЗАКЛАДАХ ОХОРОНИ ЗДОРОВ’Я, ЯКІ НАДАЮТЬ АМБУЛАТОРНО-ПОЛІКЛІНІЧНУ ТА СТАЦІОНАРНУ ДОПОМОГУ НАСЕЛЕННЮ, НЕЗАЛЕЖНО ВІД ПІДПОРЯДКУВАННЯ ТА ФОРМИ ВЛАСНОСТІ. Наказ Міністерства охорони здоров'я України. від 29 травня 2013 р. № 435. Зареєстровано в Міністерстві юстиції України. 17 червня 2013 р. № 990/23522. Відповідно до абзацу четвертого підпункту 6.28 підпункту 6 пункту 4 Положення про Міністерство охорони здоров’я України, затвердженого Указом Президента України від 13 квітня 2011 року № 467, та з метою удосконалення обліку захворюваності в закладах охорони здоров’я наказую:

2. Установити, що персональні дані, які містяться у формах первинної облікової документації, затверджених цим наказом, обробляються відповідно до вимог Закону України "Про захист персональних даних". 3. Унести зміни до таких наказів Міністерства охорони здоров’я України: 3.1. Абзаци дев’ятий, десятий, тринадцятий, двадцять перший, тридцять сьомий пункту 1 наказу Міністерства охорони здоров’я України від 26 липня 1999 року № 184 "Про затвердження форм облікової статистичної документації, що використовується в стаціонарах лікувально-профілактичних закладів" виключити. 3.2. Абзаци восьмий, дев’ятий, десятий, дванадцятий, сімнадцятий, дев’ятнадцятий, двадцятий, тридцять п’ятий, п’ятдесят третій, п’ятдесят четвертий, п’ятдесят шостий пункту 1 наказу Міністерства охорони здоров’я України від 27 грудня 1999 року № 302 "Про затвердження форм облікової статистичної документації, що використовується в поліклініках (амбулаторіях)" виключити. 3.3.

Абзаци дванадцятий, чотирнадцятий, п’ятнадцятий, вісімнадцятий, двадцятий, двадцять другий, тридцять восьмий, сорок другий, сорок третій пункту 1 наказу Міністерства охорони здоров’я України від 29 грудня 2000 року № 369 "Про затвердження форм медичної облікової документації, що використовується в стаціонарах і поліклініках (амбулаторіях)" виключити. 4. Увести в дію форми первинної облікової документації та інструкції щодо їх заповнення, затверджені пунктом 1 цього наказу, починаючи з 01 січня 2014 року, впровадити їх застосування у закладах охорони здоров’я незалежно від форм власності та відомчого підпорядкування. 5. Державному закладу "Центр медичної статистики Міністерства охорони здоров’я України" (М. Голубчиков) забезпечити територіальні інформаційно-аналітичні центри медичної статистики зразками облікових форм та інструкціями щодо їх заповнення, зазначеними у пункті 1 цього наказу. 6. Департаменту реформ та розвитку медичної допомоги (М. Хобзей) забезпечити в установленому порядку подання цього наказу на державну реєстрацію до Міністерства юстиції України. 7. Міністру охорони здоров’я Автономної Республіки Крим, керівникам структурних підрозділів з питань охорони здоров’я обласних, Київської та Севастопольської міських державних адміністрацій, керівникам інших центральних органів виконавчої влади, у сфері управління яких перебувають заклади охорони здоров’я, забезпечити впровадження зазначених облікових форм та інструкцій щодо їх заповнення. 8. Контроль за виконанням цього наказу покласти на першого заступника Міністра О. Качура.

9. Цей наказ набирає чинності з дня його офіційного опублікування. Міністр Р. Богатирьова. Проект в Украине представляет: VERDYS Group International. Юридические услуги: VERDYS Law Ukraine. Тел:+380 (66) 049 65 96.

Корреспонденция в Украине: ул. М. Берлинского, 25А, кв. 38, 04060, г. Киев.



Инструкция по оформлению приказов утвержденная мзо украины
Инструкция по оформлению приказов утвержденная мзо украины



С этим скачивают:
avatar